Ferielejlighed i Byen – Saint Cyprien Plage

Ferielejligheden ligger i den Sydfranske by – Saint Cyprien er en typisk historisk by i Sydfrankrig, som ligger i Roussillon-området. Byen er ikke så kendt om andre badebyer i Sydfrankrig, hvilket også betyder, at der ikke er så mange udenlandske turister. Saint Cyprien har sin egen lystbådehavn, hvor byen er opstået omkring. Langs havnen ligger små hyggelige restaurationer hvor der er mulighed for at smage delikatesser fra det gastronomiske franske køkken, såsom crepes, foie gras, quiche samt trøfler. Saint Cyprien har barer, diskoteker og til de små og barnlig sjæle, har Saint Cyprien, hver sommer, et tivoli med lidt for en hver smag.

Saint Cyprien har en 6 km lang bred sandstrand lige ud til Middelhavet, så der er rig mulighed for badeliv, surfing og dykning. Der kan købes lidt mad og drikke forskellige steder på stranden.

Af aktiviteter omkring ferielejligheden i Saint Cyprien kan nævnes et stort flot tenniscenter med 17 udendørs tennisbaner samt 2 indendørs haller til både tennis og squash. Byen stolthed er en 27 huls golfbane som lever fuldstændig op til de internationale standarder. Derudover har Saint Cyprien et stort vandland, go-cartbane, heste-, cykel- og bådudlejning, vandski, dagskrydstogt ned langs Pyrenæerne samt meget mere.

 

Ferielejlighed i Sydfrankrig Kontakt os for at leje den – ring på 20329726

Ølbrygning