Information

Afstanden fra Danmarks grænse til ferielejligheden er ca. 1.800 km. Turen tager ca. 16 timer plus pauser og en evt. overnatning. Hvis overnatning ønskes kan dette gøres forholdsvis billigt se efter Formule 1 eller Nuit hotellerne, der ligger langs motorvejen. Hvis De ikke selv ønsker at kører hele vejen, så afgår der biltog fra Hamburg. Det skal dog bemærkes, at dette er en bekostelig tur.

Det er muligt at flyve fra Kastrup til Perpignan, der skal dog skiftes i Paris og afstanden fra Perpignan er ca. 25 km. Fra Sønderborg kan der også flyves med Cimber Air til Montpellier fra 180 km. fra lejligheden. Mange vælger dog at flyve til Barcelona/ Girone lufthavn fra enten Lübeck med Ryan Air eller fra Hamborg. Barcelona/Girona lufthavn ligger ca. 190 km fra lejligheden. Man finder ofte meget billige flybilletter til Barcelona/Girone. Der er gode muligheder for at leje by til en god pris i Spanien.

De kan rejse med nattog fra København/Fredericia til Perpignan. Fra Paris køres det meste af strækningen til Perpignan i TGV-tog, således at køretiden minimeres.
I sommerhalvåret kører der mange charterbusser fra Danmark, som kører forbi Perpignan. Mange af disse busser kan De komme med.

En anden mulighed hvis man gerne vil kører derned, er at leje en bil i Tyskland – I Tyskland kan du leje en dejlig behagelig lejebil fx. Mercedes og BMW til en rigtig billig pris. Priserne på billeje i Tyskland er ofte meget billigere end det slid der er på din danske bil. Billeje Flensborg

Hvis I har spørgsmål omkring noget af det omtale, eller ønsker at leje lejligheden så er i velkommen til at kontakte os enten pr. E-mail eller pr. telefon 20 32 97 26

Vi ser frem til at hører fra Dem.

Ferielejlighed i Sydfrankrig