I området omkring ferielejligheden er der naturligvis en stor koncentration af vinslotte. Området er kendt for sine kryddere rødvine samt for muscatvine. Muscatvinen er efterhånden blevet en meget udbredt dessertvin i Danmark og leverandøren af muscatvin til Kongehuset i Danmark ligger ca. en times kørsel fra ferielejligheden. Der ligger dog flere vinslotte nærmere lejligheden, et besøg på vinslottet Chauteau L’esparrou i Canet kan anbefales. Ved besøg hos vinslottene er de flinke til at fortælle om vinen og de er ikke nærige med smagsprøverne.
Hvis De er til flotte naturoplevelser, kan vi anbefale en tur til Andorra. På turen fra ferielejligheden vil De passere De Font Romeu, som er et sted hvor man kan stå på ski hele året. Andorra er et tax-free område, så hvis De planlægger indkøb indenfor elektronik, så er Andorra stedet. Til denne tur, skal der dog afsættes en hel dag. Er tiden ikke til Andorra, så kan De besøge grænsebyen Le Perthus. Byen er speciel ved at venstre side af gaden er spansk og højre side er fransk. Det tager ca. 30 – 45 min. at komme til Le Perthuis og der kan være store besparelser på mad, vin, alkohol, parfume og cigaretter.
En meget kendt seværdighed i Sydfrankring er Carcassonne . Carcassonne er en befæstet by i den sydfransk region Languedoc-Roussillon og er administrationsby i departementet Aude. Carcassonne tilhørte tidligere den historiske provins Languedoc. Byen er delt i to af floden Aude. På flodens højre bred ligger den øvre befæstede Cité de Carcassonne med sin middelalderbebyggelse og sine dobbelte bymurer, som giver et billede af befæstningskunsten helt fra 500-tallet til 1300-tallet. Den nedre bydel på venstre bred, Bastide Saint-Louis eller Ville Basse (nedre by), er stærkest befolket og ekspanderende. De to bydele er forbundet med to broer, Pont vieux og Pont neuf.
En tur langs kysten sydpå kan anbefales og Pyrenæerne nås hurtigt. Pyrenæerne blev dannet for 100 til 150 millioner år siden, da den iberiske halvø blev presset nordpå. Således er Pyrenæerne en væsentligt ældre bjergkæde end Alperne. Det stenrige landskab der karakteriserer Pyrenæerne skyldes bjergkædens righoldige indhold af granit. Vejen De kører på fra ferielejligheden, snor sig langs vandet med det ene flotte panorama efter det andet. Den første by langs kysten er Collioure. En fantastisk smuk by bygget op omkring et gammelt slot, der har tilhørt Rois de Majorque. Byen er især kendt for igennem tiderne at have huset de mest berømte malere i Europa, og den dag i dag ser man mange kunstmalere med deres staffelier overalt i byen.
Den nærmeste storby nær ferielejligheden er Perpignan, der har ca. 90.000 indbyggere. Det er en flot by med både nyt og gammelt, men især det gamle centrum med den gamle kongeborg (Kongen af Mallorca) er hyggelig, med de smalle stræder og mange gamle kirker. På vej ind til byen og i udkanten af byen ligger nogle store og flotte indkøbscentre. Ferielejlighed i sydfrankrig ring til os allerede idag og book dit ophold – Du træffer os på 20 32 97 26.